ΣΤΟΛΟΣΕίμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελληνικών συμφερόντων που πραγματοποιούν διεθνείς μεταφορές με ιδιόκτητο στόλο.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο, ο οποίος είναι σε θέση να καλύψει ευρή φάσμα μεταφορών, από διανομές εντός πόλεως, μέχρι μεγάλα φορτία εταιρειών, με ασφάλεια και ακρίβεια ως προς το χρόνο παράδοσης. Το σύνολο των αυτοκινήτων πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και συντήρησης, όπως αυτές ρυθμίζονται στο νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, ο στόλος μας συνεχώς ανανεώνεται με νέα οχήματα τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων EURO 6. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζονται όλες εκείνες οι συνθήκες, οι οπείες είναι απαραίτητες για τη βέλτιστη λειτουργία της εταιρείας και τη διεκπεραίωση του έργου της.


Η συνεργασία και συνέργειες Samaras Transports & Logistics με μεγάλες μεταφορικές εταιρίες στο εξωτερικό και την Ελλάδα της δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνει τον κύκλο εργασιών της και να ικανοποιεί ανάγκες πελατών όπως η σύγχρονη αγορά απαιτεί. Με συνέπεια και αξιοπιστία αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά και την πραγματοποιεί με κύριο γνώμονά της τον πελάτη και τις ανάγκες του.

Samaras Transport & Logistics

Λάρισα
5οχλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου
Τηλ. +30 241 3008981

Αθήνα
Πολυκράτους 38 & Κένεντυ, Τ.Κ. 18233, Άγιος Ιωάννης Ρέντη (όπισθεν κεντρικής λαχαναγοράς)
Τηλ. +30 213 0082722

Θεσσαλονίκη - Συνεργάτες

Τηλ. 2310 510 953

e-mail: info@metafores-samaras.gr

ΕΣΠΑ

Facebook

Created by A.n.d Communication © 2019. Η εταιρεία μας εφαρμόζει τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2016/679 για την προστασία δεδομένων των πελατών μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@metafores-samaras.gr.