ΠΡΟΦΙΛ


Με καταγωγή από οικογένεια με παράδοση στις μεταφορές από το 1930.

Ο Κος Σαμαράς Βασίλης εργάζεται στον χώρο των μεταφορών από το 1989. Η εμπειρία, η διορατικότητα και το όραμά του, τον οδήγησαν στην δημιουργία της δικής του εταιρίας το 2011.

Η εταιρία Samaras Transports & Logistics έχει έδρα στη Λάρισα στο 5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας Βόλου, σε μικρή απόσταση από το νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Διαθέτει ακόμη υποκατάστημα στην Αθήνα, Πολυκράτους 38 & Κένεντυ, περιοχή Άγιος Ιωάννης Ρέντη (όπισθεν κεντρικής λαχαναγοράς), προκειμένου να εξυπηρετεί πληρέστερα τις ανάγκες και τους πελάτες της.

Και τα δύο γραφεία είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία και είναι άρτια εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για να φέρουν εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές φορτώσεις.

 Η εταιρεία μας παρέχει πλήρεις λύσεις τόσο για διεθνείς, όσο και για εσωτερικές μεταφορές, καθώς και για διανομή και αποθήκευση. Λειτουργούμε μέσω ενός ιδιόκτητου στόλου και εγκαταστάσεων, ώστε να προσφέρουμε ασφαλή, έγκαιρη και αποδοτική μεταφορά πλήρων ή groupage φορτίων.

Η εμπειρία την οποία έχουμε αποκομίσει λειτουργώντας στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι μεγάλη όσον αφορά την προώθηση και τη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

 Η επιχείρηση έχει από ιδρύσεως της πιστοποιηθεί με ISO 9001.

 

Samaras Transport & Logistics

Λάρισα
5οχλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου
Τηλ. +30 241 3008981

Αθήνα
Πολυκράτους 38 & Κένεντυ, Τ.Κ. 18233, Άγιος Ιωάννης Ρέντη (όπισθεν κεντρικής λαχαναγοράς)
Τηλ. +30 213 0082722

Θεσσαλονίκη - Συνεργάτες

Τηλ. 2310 510 953

e-mail: info@metafores-samaras.gr

ΕΣΠΑ

Facebook

Created by A.n.d Communication © 2019. Η εταιρεία μας εφαρμόζει τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2016/679 για την προστασία δεδομένων των πελατών μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@metafores-samaras.gr.