ΣΤΟΛΟΣ

Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελληνικών συμφερόντων που πραγματοποιούν διεθνείς μεταφορές με ιδιόκτητο στόλο.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο, ο οποίος είναι σε θέση να καλύψει ευρή φάσμα μεταφορών, από διανομές εντός πόλεως, μέχρι μεγάλα φορτία εταιρειών, με ασφάλεια και ακρίβεια ως προς το χρόνο παράδοσης. Το σύνολο των αυτοκινήτων πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και συντήρησης, όπως αυτές ρυθμίζονται στο νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, ο στόλος μας συνεχώς ανανεώνεται με νέα οχήματα τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων EURO 6. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζονται όλες εκείνες οι συνθήκες, οι οπείες είναι απαραίτητες για τη βέλτιστη λειτουργία της εταιρείας και τη διεκπεραίωση του έργου της.

Η συνεργασία Samaras Transports & Logistics με μεγάλες μεταφορικές εταιρίες στο εξωτερικό και την Ελλάδα της δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνει τον κύκλο εργασιών της και να ικανοποιεί ανάγκες πελατών όπως η σύγχρονη αγορά απαιτεί. Με συνέπεια και αξιοπιστία αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορά και την πραγματοποιεί με κύριο γνώμονά της τον πελάτη και τις ανάγκες του.

IMG e14e0453a49bd2df577fd34064cd5498 V

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΕΔΡΑ

5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου

Τηλ. 24130-08981

Λάρισα


ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πολυκράτους 38 & Κένεντυ, Τ.Κ 18233, Άγιος Ιωάννης Ρέντη (όπισθεν κεντρικής λαχαναγοράς)

Τηλ. 2130-082722

Αθήνα

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Νότια Βιομηχανική Ζώνη, Blagoevgrad

Τηλ. +359884263998

Βουλγαρία

 

ΕΣΠΑ

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.