ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της εταιρείας μας αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της και το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, ειδικότερα σε μια εποχή όπου η οικονομική και κοινωνική συγκυρία απαιτούν ευελιξία, ευαισθησία και φροντίδα απέναντι στον πελάτη και συνάνθρωπο.

Διαχρονικά, βασική δέσμευση της εταιρείας μας είναι η συστηματική και αποτελεσματική προσέλκυση, ανάπτυξη και διατήρηση των εργαζομένων της. Στο πλαίσιο αυτό και μέσα από την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων επιλογής, εκπαίδευσης, αξιολόγησης και ανταμοιβής, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση:

  • Στη στελέχωση μέσα από αξιοκρατικά συστήματα επιλογής και αξιολόγησης, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε εργασιακού πεδίου
  • Στην παροχή ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και την εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας κάθε εργαζόμενου. Η παροχή ίσων ευκαιριών για την εξέλιξη όλων των εργαζομένων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των πολιτικών της επιχείρησης για το ανθρώπινο δυναμικό της, ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία και την ηλικία του κάθε ενός.
  • Στην ενίσχυση ενός πλαισίου διαρκούς αναγνώρισης και επιβράβευσης, σύμφωνα με τις αξίες που διέπουν την επιχείρηση
  • Στη συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων και στη διαφάνεια των πρακτικών και των διαδικασιών που ακολουθούνται στην εξέλιξη όλων

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΕΔΡΑ

5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου

Τηλ. 24130-08981

Λάρισα


ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πολυκράτους 38 & Κένεντυ, Τ.Κ 18233, Άγιος Ιωάννης Ρέντη (όπισθεν κεντρικής λαχαναγοράς)

Τηλ. 2130-082722

Αθήνα

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Νότια Βιομηχανική Ζώνη, Blagoevgrad

Τηλ. +359884263998

Βουλγαρία

 

ΕΣΠΑ

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.