ΠΡΟΦΙΛ

Με καταγωγή από οικογένεια με παράδοση στις μεταφορές από το 1930.

Ο Κος Σαμαράς Βασίλης εργάζεται στον χώρο των μεταφορών από το 1989. Η εμπειρία, η διορατικότητα και το όραμά του για καινοτόμες μεταφορές, τον οδήγησαν στην δημιουργία της δικής του εταιρίας το 2011.

Η εταιρία Samaras Transports & Logistics έχει έδρα στη Λάρισα στο 5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας Βόλου, σε μικρή απόσταση από το νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Διαθέτει ακόμη υποκατάστημα στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στον Βοτανικό - Ορφέως 148, προκειμένου να εξυπηρετεί πληρέστερα τις ανάγκες και τους πελάτες της.

Και τα δύο γραφεία είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία και είναι άρτια εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για να φέρουν εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές φορτώσεις.

 

Η εταιρεία μας παρέχει πλήρεις λύσεις τόσο για διεθνείς, όσο και για εσωτερικές μεταφορές, καθώς και για διανομή και αποθήκευση. Λειτουργούμε μέσω ενός ιδιόκτητου στόλου και εγκαταστάσεων, ώστε να προσφέρουμε ασφαλή, έγκαιρη και αποδοτική μεταφορά πλήρων ή groupage φορτίων.

 

Η εμπειρία την οποία έχουμε αποκομίσει λειτουργώντας στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι μεγάλη όσον αφορά την προώθηση και τη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς προορισμούς όπως Βουλγαρία, Ρουμανία, Κροατία, Αυστρία, Γερμανία και Ιταλία.

 

Η επιχείρηση έχει από ιδρύσεως της πιστοποιηθεί με ISO 9001.

 

ISO

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΕΔΡΑ

5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου

Τηλ. 24130-08981

Λάρισα


ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πολυκράτους 38 & Κένεντυ, Τ.Κ 18233, Άγιος Ιωάννης Ρέντη (όπισθεν κεντρικής λαχαναγοράς)

Τηλ. 2130-082722

Αθήνα

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Νότια Βιομηχανική Ζώνη, Blagoevgrad

Τηλ. +359884263998

Βουλγαρία

 

ΕΣΠΑ

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.